Home

Vertaalt ideeën in haalbare plannen

Wat biedt TVE en voor Wie?


TVE Tekst en Advies geeft plannen vorm. Zowel in het voorstadium waarin ideeën ontwikkeld moeten worden als bij de uitvoering.Nieuws: TVE Tekst en Advies neemt het stokje over van Walter Jansen en wordt eigenaar van uitgeverij Nieuwe Druk

TVE is een sparringpartner bij de ontwikkeling van nieuwe projecten. Ze helpt en biedt ondersteuning bij het opstellen van heldere plannen voor bedrijven en organisaties (strategische plannen, fondswerving, aanbestedingen), maar ook voor particuliere klanten (bijvoorbeeld bedrijfsplannen voor startende ondernemers of -beginnende- auteurs).

Bij de opstart en implementatie van nieuwe projecten biedt TVE interimdiensten aan. Dit wordt door Ton van Eck zelf ingevuld of  TVE gaat voor u aan de slag om een goede uitvoerder te zoeken.

Ook voor tekstadvies, redactie- en schrijfwerk

--------------------------------------------
Vanaf januari 2014 is TVE eigenaar van Uitgeverij Nieuwe Druk.

laatste uitgaven:

      

Daarnaast verzorgt TVE trainingen en workshops op het gebied van communicatie, team-building en projectmanagement bij de HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.


--------------------------------------------- 

Wie en Wat is  TVE  ?

TVE Tekst en Advies is opgericht door Ton van Eck. Ton van Eck heeft zijn sporen verdiend als fondsenwerver, acquisiteur voor diverse grote nationale en internationale projecten op het gebied van zorg en welzijn, milieu en werkgelegenheid. Tot 2010 als directeur mede eindverantwoordelijkheid gedragen voor een adviesbureau gericht op re-integratie, arbeidsmarktvraagstukken en startersbegeleiding.

Als coach is Ton van Eck aangesloten bij de Noloc. De meeste opdrachten voert Ton van Eck zelfstandig uit, indien het nodig is om externe expertise in te schakelen dan gaat TVE graag een samenwerkingsverband aan met andere partijen. 

Kracht van TVE is de creativiteit en de capaciteit om buiten de geëigende paden om oplossingen te vinden voor ogenschijnlijk lastige problemen.

Een uitgebreid CV is op aanvraag beschikbaar via info@tve-adviesgroep.nl

Meer informatie over Ton van Eck via Linked-In , indien u denkt dat we elkaar over en weer van dienst kunnen zijn, schroom dan niet een Link tot stand te brengen.
© 2017 | TvE Adviesgroep